Poważnie, jakbym pokazała ten gameplay bez informacji, że to polytoria, to ktoś zastanawiałby się jakim cudem mam gameplay z robloxa w stylu z 2006 - 2013
Ale serio, polytoria jest fediverse, nie jest wystarczająco doceniona 💁♀️
Discussion
Poważnie, jakbym pokazała ten gameplay bez informacji, że to polytoria, to ktoś zastanawiałby się jakim cudem mam gameplay z robloxa w stylu z 2006 - 2013
Ale serio, polytoria jest fediverse, nie jest wystarczająco doceniona 💁♀️
Ale tak, tu przynajmniej zjeżdżalnie dobrze działają, a nie, że twój awatar robi masę fikołków i upada xd
Bo tak się dzieje na roblox jak twój awatar wchodzi na zjeżdżalnie :V
Brak opcji chatu, niestety odebrał mi możliwość dawania komentarzy w formie pisanej, co bardzo odebrało tożsamość moich gameplayów...
I tak, mam babyface... A dokumentów nie chcę dawać, by udowodnić, że jestem dorosła, a nie kurwa dzieckiem...
Będę tęsknić za swoim awatarem z robloxa, ale cóż, przy decyzjach Davida, raczej i tak cud, że tam długo byłam...
Czyli tak, polytoria musi być bardziej znana
I tak... Galaxy jest cool, nie wiem dlaczego ludzie mają awersję do stylu galaxy...
To bujda, że mało do czego pasuje, po prostu ludzie źle dobierają kolory, po prostu wybierz kolory co pasują do kolorów galaxy, jasne, że jak wybierzesz kolor co nie pasuje do kolory granatowego/fioletu będzie źle wyglądać 💁♀️
Galaxy jest niedocenianym stylem, a ja mimo bycia 25-letnią (W tym roku) babą go uwielbiam
This is a bonfire instance for Koop.net.pl